Nye hjemmesider hos Catering Danmark – www.kokken-jomfruen.dk og www.smageriet.dk

Geminorums udviklingsteam står bag den tekniske del

Catering Danmark holdt den 20/1 et stort åbent hus arrangement som optakt til forårets mange konfirmationer. Det var velbesøgt, og da gæsterne kom hjem, kunne de sætte sig ved computeren, logge ind på en af de to nye hjemmesider og bestille lige den menu, de ønskede.

Geminorum har udviklet den bagvedliggende kode for indkøbskurvens mange funktioner. Det betyder, at Catering Danmark kan sammensætte en menu i deres interne ordresystem og gøre den aktiv på nettet med det samme. De sparer herved tid mellem en menu er oprettet, indtil den er aktiv for kunderne på nettet. Når kunderne bestiller via nettet, vises ordren i det interne ordresystem med det samme, og en ordrebehandler kan godkende ordren straks. Såfremt kunden har ændringer til ordren, kan kunden kontakte kundecentret, som straks kan hjælpe kunden. Arbejdsgangene fra kundebestilling til modtagelse er derfor langt mere direkte og tidsbesparende.

Hjemmesiderne har fået et generelt stil- og farvemæssigt ansigtsløft. Denne proces er primært blevet udført af firmaet TrendAd med Geminorum som tæt samarbejdspartner ift. de tekniske krav til siden. Ud over den fysiske fremtoning så er brugervenligheden nu helt i top – både for kunden men også for Catering Danmark selv.

 

 

 

Udgivet i Nyhedsbreve.